miercuri, 1 iulie 2015

Cele mai bune vermorele si pompe de stropit! Ce este un vermorel?

Vermorelul sau pompa manuala de stropit este o unealta destinata aplicarilor tratamentelor fitosanitare la plante, sau aplicarilor substantelor de igiena publica. Orice vermorel este prevazut cu o cuva unde este tinuta solutia, un mecanism de creare a presiunii, actionat de un maner (fie el tija, sau actionare prin apasare la vermorelele mai mici) si lance de stropit cu una sau mai multe duze.
Vermorelele sau pompele de stropit sunt produse necesare unei gradini sanatoase. Cu ele se aplica toate tratamentele si ingrasamintele pentru aceste plante. Asadar fie ele insecticide, fungicide, erbicide sau biostimulatori, vermorelele sunt uneltele necesare oricarui gradinar, fie ca le foloseste in gradinile familiale, sau in fermele de legume/pomi/vita de vie.

Magazinul online SemintePlante.ro propune pentru luna iulie o promotie ce vine in ajutorul cultivatorilor, oferind un discount de 15 % pentru pompele de stropit FARMATE, de 12 litrii si de 16 litrii.

Asadar, vermorelul Farmate de 12 litrii, ce avea initial un pret de 98 RON/buc, poate fii achizitionat in luna iulie cu pretul de 85 RON/ buc.

Tot in aceasta promotie includem si vermorelul Farmate de 16 litrii ce costa acum doar 86 RON/buc, avand in trecut un pret de 99 RON/buc.
                                                       Vermorel (Pompa de stropit) 16 litrii

Asadar, indiferent de solutia aleasa, iti dorim spor la treaba in gradina, si iti promitem sa te tinem la curent cu tot ce e nou in domeniul legumiculturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu