joi, 16 octombrie 2014

Seminte de varza extratimpurie

Pentru ca inca din luna decembrie, cultivatorii de varza extratimpurie se apuca de semanat, SemintePlante.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o serie de oferte de neegalat la semintele de varza timpurie si extratimpurie, olandeze.

Astfel, SemintePlante.ro livreaza direct la domiciliul clientului seminte de varza extratimpurie, la preturile cele mai bune de pe piata.

Acestea fiind spuse, conform vanzarilor de anul trecut, avem urmatoarele vedete printre hibrizii de varza timpurie si extratimpurie, destinat cultivarii in solar, sau camp deschis:

  1. Seminte de varza Tiara F1
Tiara F1 a fost cel mai vandut hibrid de varza extratimpurie in anul trecut. Avantajul principal al cultivarii verzei Tiara F1 nu este dat neaparat de timpurietate, fiind cu 3 zile mai tarzie decat hibrizii concurenti, insa de faptul ca, la timpurietatea ei, produce capatani mari, foarte bune calitativ, de 1,8 - 2 kg.




Katarina F1 se anunta o vedeta printre hibrizii de varza extratimpurie, fiind caracterizat drept cel mai bun hibrid de varza extratimpurie de catre producatorul Bejo Zaden. Varza Katarina F1 este destinata cultivarii in culturi protejate si produce la o maturitate de 52 de zile, capatani ce pot ajunge si la 1,6 kg. 




Delight Ball F1 este un hibrid de varza extratimpurie, vandut la dublu in Romania, atat de firma Nickerson Zwaan, cat si de compania Mikado Kyowa, diferenta fiind facuta la modul de ambalare. Prima varianta, cea de la Nickerson, are doua moduri de ambalare, la 1000 de seminte si la 100 de seminte. La varianta de Mikado, avem pachete de 5 grame. Pretul este mai avantajos la cea de-a doua varianta. 



Jetma F1 este hibridul extratimpuriu de varza alba, propus de compania Rijk Zwaan. Semintele de varza Jetma F1 sunt disponibile la ambalaje de 1000 si 2500 de seminte, iar varza se caracterizeaza printr-o maturitate buna, de 50-55 de zile, cu capatani intre 0,8 si 1,5 kg. Este printre hibrizii de seminte de varza extratimpurie preferati de cultivatorii din Romania. 

Astfel, indiferent care va fii alegerea dumneavoastra, SemintePlante.ro va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte. Oferim reduceri la cantitati mari. Pentru detalii, ne puteti contacta si telefonic, la 0728949252.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu