marți, 21 octombrie 2014

Seminte de gogosari

Pentru ca anul 2014 a fost un an excelent din punct de vedere al pretului de vanzare al gogosarilor, SemintePlante.ro propune o serie de oferte de seminte profesionale de gogosari printre care merita sa mentionam: 

Este un hibrid vechi, din gama ZKI dar care se cultiva cu succes in Romania, oferind productii constante si rezultate deosebite de productie. Gogosarii sunt mari, cu 4 lobi, cu o greutate de aproximativ 250 de grame. Maturitatea este medie iar cresterea este foarte viguroasa.
Gogosarii Olympia F1 au rezistenta la boli deosebita, fiind superior semintelor de legume de tip soi, de gogosari si datorita timpurietatii mult mai bune, neriscand sa ramanem cu productia in camp in cazul in care vine bruma devreme. 








Gogosar Bihar F1Gogosarul Bihar F1 este un hibrid de ultima generatie din gama ZKI ce isi propune sa ofere o calitate deosebita pe fruct, o legatura puternica cu toleranta la temperaturile ridicate din iarna, cu gogosari in 3-4 lobi, mari, colorati intens. 
Gogosarul Bihar F1 se poate cultiva in camp deschis, avand o timpurietate foarte buna, mult mai buna decat la Olympia F1 si, conform testelor, aproximativ 90% din productii sunt recoltate pana la venirea brumei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu